Eerste vier dagen ruim 5000 bezoekers EkoPlaza Nieuwe Binnenweg

Rotterdam en EkoPlaza - hand in hand op weg naar duurzaamheid

Afgelopen donderdag opende de veertigste vestiging van EkoPlaza op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. De biologische supermarkt trok de eerste dagen ruim 5000 bezoekers uit Rotterdam en regio. De grote toeloop bevestigt EkoPlaza in haar bewuste keuze voor de dynamische Nieuwe Binnenweg, een buurt waar duurzaamheid, ontwikkeling en welzijn centraal staan. Een belofte die nauw aansluit bij de waarden van het EkoPlaza.

De groei van de biologische supermarktketen heeft voornamelijk te maken met de keuze om de voordelen voor de koper centraal te stellen. En die wil gezond, lekker en bewust eten. EkoPlaza zag in de Nieuwe Binnenweg een locatie waarbij deze waarden samenkomen. Duurzaam wonen en werken, maar wel met plezier en van hoge kwaliteit.

De afgelopen maanden werd er in goede samenwerking met de gemeente stevig verbouwd om van vier panden één grote winkel te maken. De verbouwing trok al de nodige aandacht van buurtbewoners, die positief reageerden op de komst van EkoPlaza. Ook tijdens en na de opening hoorde het personeel van EkoPlaza positieve geluiden.


De voorgevel van de nieuwe EkoPlaza

Over EkoPlaza

De EkoPlaza-formule is laagdrempelig en fris, met een assortiment dat niet anders is dan de traditionele supermarkt. Het belangrijkste verschil is dat EkoPlaza het meest complete aanbod van biologische producten heeft. Daarnaast is de duurzame herkomst van alle producten transparant. Deze zomer opent EkoPlaza haar 49ste winkel, waarbij het concept constant doorontwikkeld wordt op basis van ervaring en mogelijkheden. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven