'Waren de eerste met bio-huiswijnen'

Plus ook volgens consument beste wijnsupermarkt

Plus is de Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dit blijkt nu ook uit het Wijn Imago Rapport 2011 van Baarsma Wines, dat gebaseerd is op grootschalig consumentenonderzoek door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau GfK. Plus werd door de Wijnalmanak al zes maal eerder uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland.

Plus scoort hoger dan slijters

Uit het onderzoek onder 6000 Nederlanders komt Plus als beste naar voren. De consumenten hebben de retailers beoordeeld op twaalf punten. Plus scoort het hoogst van alle supermarkten op maar liefst tien van de twaalf aspecten, waaronder prijs, kwaliteit, aanbiedingen, beschikbaarheid, wijninformatie en overzichtelijkheid van het schap. Consumenten geven Plus zelfs een hogere totaalscore dan Gall&Gall, de winnaar onder de slijters.


Erkenning van consument en gids

"Het is natuurlijk geweldig dat de jarenlange onderscheidingen door de Wijnalmanak nu bevestigd worden door de consument. We werken dan ook continu aan verbetering. Zo waren we bijvoorbeeld de eerste supermarkt met biologische huiswijnen, wijn zonder toegevoegd sulfiet en de eerste supermarkt met een Nederlandse wijn. We zijn zelfs onze eigen opleiding tot wijnadviseur gestart. Dit voorjaar zijn 72 deelnemers begonnen, en de tweede groep staat al te trappelen", aldus Alexandra Pouderoyen, wijninkoopster van Plus. Eerder volgden 565 Plusmedewerkers van 130 vestigingen al de PlusBasis Wijnopleiding. "Ook op het aspect wijnkennis van het personeel gaan we volgend jaar dus nog beter scoren", aldus Pouderoyen.

Voor meer informatie: www.plus.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.