Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tijd voor biologisch bierfestival in Nederland?

Biologische producten winnen bij de consument nog steeds aan populariteit. Er zijn al heel wat festivals op het gebied van biologische producten. Volgens Bier.blog is een goede volgende stap een bierfestival alleen biologische bieren.

Het aantal brouwerijen dat biologische bieren brouwt groeit ook in Nederland behoorlijk. Denk aan onder andere Gulpener, La Trappe, brouwerij de Leckere, Mongozo of Texelse bierbrouwerij. Het zijn slechts een aantal namen uit een grote rij brouwerijen die momenteel biologisch bezig zijn.

Om voor de consument een goed beeld te krijgen van de brouwerijen die biologisch bier brouwen zou een dergelijk initiatief interessant kunnen zijn. In Amerika vindt deze week, van 24 tot en met 26 juni 2011, al voor de zevende keer het North America Organic Brewers Festival plaats. Maar liefst 50 biologische bieren staan centraal tijdens deze dagen. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Bier.blog


Publicatiedatum: