Krijg inlichtingen of neem deel aan Puur Horeca Workshop

Puur Restaurant Week 14 t/m 20 november 2011

Van 14 t/m 20 november 2011 is de Puur Restaurant Week. Restaurants worden uitgenodigd een 'Puur Menu' op de kaart te zetten, waarbij biologisch, fairtrade en duurzame vis centraal staan. Bij honderden restaurants door heel Nederland genieten gasten in deze week van een h'eerlijk driegangendiner. Deelname is gratis. Meld u aan!

Puur Restaurant Week

Het doel van de Puur Restaurant Week is om de consumptie van duurzame producten in de horeca te vergemakkelijken en te promoten. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt deze campagne.

Elk restaurant is vrij om het menu zelf samen te stellen indien biologisch, fairtrade en duurzame vis hierin centraal staan. Ook mag u zelf de prijs bepalen voor dit menu. Meld u nu alvast aan via de site van Puur Restaurant Week. Er wordt gezorgd voor de nodige media aandacht zodat u zeker bent van extra gasten tijdens de Puur Restaurant Week.


Kom ook naar de Puur Horeca Workshop

Ter inspiratie en als voorbereiding op de Puur Restaurant Week bent u als restaurateur van harte uitgenodigd voor een Puur Horeca Workshop bij u in de buurt.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen van duurzame producten voor uw horecagelegenheid? Kom dan naar deze Puur Horeca Workshop met informatie over de verkrijgbaarheid van biologische, fairtrade producten en duurzame vis.

U ontvangt een handige toolkit met informatie over hoe u zelf deze duurzame producten kunt bestellen en u ontvangt tips over de presentatie van duurzame producten en gerechten op de menukaart.

Deze workshops vinden in september plaats bij meerdere groothandels. Meld u nu alvast aan via de site van Puur Restaurant Week. Ook de deelname aan de workshop is gratis.

De Puur Restaurant Week wordt georganiseerd door Puur! uit eten, dé duurzame culinaire gids, Stichting Max Havelaar, het keurmerk voor Fairtrade en Marine Stewardship Council, het keurmerk voor duurzame vis. Ze wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het Platform Verduurzaming Voedsel, Koninklijke Horeca Nederland, Oxfam Novib en ASN Bank. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven