Weerribben Zuivelproducten in een nieuw jasje

Vijfentwintig jaar geleden begonnen Klaas en Annie de Lange met het maken van biologische zuivelproducten op hun boerderij. Nog altijd maken zij een breed assortiment dat aan een groot aantal leveranciers geleverd wordt. Omdat Weerribben Zuivel beter wilt laten zien waarvoor ze staan, hebben ze besloten om de verpakkingen van de producten te vernieuwen en een aantal nieuwe producten te introduceren. Designbureau Stepfive heeft de nieuwe verpakkingen ontworpen.

Uitgangspunten voor het nieuwe design van Weerribben Zuivel zijn:
  • Natuurlijke, ambachtelijk geproduceerde biologische zuivel.
  • Uit het prachtige natuurgebied van de Weerribben waar de lucht nog schoon is
  • Vertrouwd (geproduceerd op de boerderij van Klaas en Annie de Lange)
  • Verser dan vers


Het nieuwe design en de natuurlijke uitstraling zullen het zuivelschap veel aantrekkelijker maken en de herkenbaarheid van de Weerribben Zuivelproducten op het schap vergroten. Natuurlijk ontbreekt ook de foto van Klaas en Annie niet op het nieuwe pak.

Al eerder dit jaar zijn de bekers met gerecycled karton geïntroduceerd, waarbij de nieuwe varianten vanillekwark, Griekse,- en Bulgaarse yoghurt een groot succes zijn.De nieuwe pakken zullen in de komende weken geïntroduceerd worden. Naast de nieuwe artikelen zullen de bestaande verpakkingen één voor één worden vervangen, omdat er om milieuredenen geen verpakkingen weggegooid worden.

De onderstaande artist impression geeft een beeld van hoe het pakken assortiment er straks uit gaat zien.In week 25 komen de Weerribben Zuivel vanille yoghurt 1 liter, vanille vla 1 liter, drinkyoghurt framboos en drinkyoghurt limoen 1 liter nieuw in het assortiment.

De vanille yoghurt is een heerlijk frisse vanilleyoghurt met echte vanille stokjes, waardoor hij een uitstekende, natuurlijke vanille smaak heeft. Zoals alle Weerribben Zuivel yoghurt wordt deze yoghurt nog op traditionele manier (op zolder, zodat hij uit zichzelf in het pak loopt!) geproduceerd, waardoor hij lekker dik is. Het 1 liter pak is groot genoeg voor het hele gezin!

De drinkyoghurts (framboos en limoen) zijn lekker romig met een volle vruchtensmaak. Gekozen is voor de populaire smaken framboos en limoen waardoor doorstroming gegarandeerd is. In de zomer (maar ook in de andere seizoenen) natuurlijk een heerlijk gezonde en verfrissende traktatie.

Voor meer informatie:

Wolter Prins
Weerribben Zuivel
Commercieel manager
06 53571597
info@weerribbenzuivel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.