- 4 Formagi; een vierkazensaus (Gorgonzola, Fontina, Emmenthal en Pecorino Romano) met een krachtige smaak,
- Carbonara; een soepele kaassaus met spekjes naar ambachtelijk Italiaans recept,
- Porcini; een romige saus die rijk is gevuld met champignons en eekhoorntjesbrood en
- Ricotta; een traditionele kaas-pestosaus met een pittige smaak
La Bio Idea is het eerste biologische merk die de zeer populaire authentieke witte pastasauzen, waar een groeiende vraag naar is, op deze wijze introduceert in het schap. De verkoopverwachtingen voor deze exclusieve sauzen zijn dan ook hoog. De sauzen zijn bereid met verse kaasingrediënten en hebben daarom een hoogstaande kwaliteit. "Deze sauzenlijn creëert een geheel nieuw segment op het sauzenschap", aldus Maarten Gevers, in zijn nopjes met de introductie van de lang verwachte witte pastasauzen.
"Na de rode sauzen, die wij vorig jaar met succes hebben geïntroduceerd, is de introductie van witte varianten op de Nederlandse natuurvoedingsmarkt iets waar we samen heel erg trots op zijn", aldus de marketing&sales manager van La Bio Idea. De verwachting is dat de witte sauzen vanaf de maand juli in menig natuurvoedingswinkel op het schap verschijnt. De adviesconsumentenprijs voor de witte pastasauzen wordt 3,99 euro per pot.