Nieuw: unieke witte pastasauzen van La Bio Idea

La Bio Idea, bekend van de beste maaltijdproducten uit de Mediterranee, heeft de komende zomer een primeur. La Bio Idea introduceert vier witte pastasauzen:

  • 4 Formagi; een vierkazensaus (Gorgonzola, Fontina, Emmenthal en Pecorino Romano) met een krachtige smaak,
  • Carbonara; een soepele kaassaus met spekjes naar ambachtelijk Italiaans recept,
  • Porcini; een romige saus die rijk is gevuld met champignons en eekhoorntjesbrood en
  • Ricotta; een traditionele kaas-pestosaus met een pittige smaak

La Bio Idea is het eerste biologische merk die de zeer populaire authentieke witte pastasauzen, waar een groeiende vraag naar is, op deze wijze introduceert in het schap. De verkoopverwachtingen voor deze exclusieve sauzen zijn dan ook hoog. De sauzen zijn bereid met verse kaasingrediënten en hebben daarom een hoogstaande kwaliteit. "Deze sauzenlijn creëert een geheel nieuw segment op het sauzenschap", aldus Maarten Gevers, in zijn nopjes met de introductie van de lang verwachte witte pastasauzen.


"Na de rode sauzen, die wij vorig jaar met succes hebben geïntroduceerd, is de introductie van witte varianten op de Nederlandse natuurvoedingsmarkt iets waar we samen heel erg trots op zijn", aldus de marketing&sales manager van La Bio Idea. De verwachting is dat de witte sauzen vanaf de maand juli in menig natuurvoedingswinkel op het schap verschijnt. De adviesconsumentenprijs voor de witte pastasauzen wordt 3,99 euro per pot.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven