Gezond en slank op het strand: Ontbijt met Rootz

Actie met Rootz in alle EkoPlaza biologische supermarkten. In Rotterdam wordt donderdag 16 juni een nieuwe EkoPlaza geopend. Daar worden de mensen ook uitgenodigd voor zaterdag 18 juni: 'Maak zelf je eigen Rootz' in de achtertuin van Rotterdam in Op Hodenpijl in Schipluiden.

'Maak je eigen Rootz'

Deborah maakt samen met kinderen Rootz op landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden op 18 juni. Zij ontwerpen hun eigen etiket op een leeg Rootzflesje. "Appel in vieren snijden en samen met bessen de blender in. Blender aan. Wat een mooie kleur wordt het! Uit de blender als pure Rootz het flesje in. Dopje erop draaien en klaar. Dus kom met kinderen naar Op Hodenpijl tussen 10:00–15:00 uur", aldus Deborah.

Dit is een officiële activiteit van Lekker naar de Boer, dit weekend laten biologische boeren en boerinnen in Nederland hun bedrijf zien. Na afloop kunnen ouders en kinderen een kijkje nemen in de biologische moestuinen van Op Hodenpijl.

Rootz voor kinderen

Biologica prijst Rootz aan als baby- en kindervoeding. Baby's drinken Rootz uit hun babyfles. Dus geen geklieder met potje en lepeltje. Educare het tijdschrift over opvoeden wijdt een artikel aan Rootz. www.educare.nl

Duurzaam ondernemen

Deborah geeft een Masterclass over duurzaam ondernemen op de Hogeschool Utrecht en studenten kunnen Rootz drinken. Het RSM Alumni magazine wijdt een artikel aan Rootz en Deborah werkt mee een onderzoek Ecopreneurship dat wordt gedaan aan de Erasmus Universiteit.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven