Donderdag 23 juni:

'De Duurzame Teler' thema op Zomerexcursie Stichting NIBEM

Op 23 juni kunnen belangstellenden en professionals uit de gerst-, mout- en bierketen elkaar ontmoeten tijdens de Zomerexcursie van Stichting NIBEM.

Duurzaamheid voert de boventoon tijdens de Zomerexcursie op 23 juni van de Stichting NIBEM, het Nederlands instituut voor brouwgerst, mout en bier.

Programma

Op de jaarlijkse Zomerexcursie delen geïnteresseerden uit de gerst-, mout- en biersector hun kennis. Dit jaar is 'De Duurzame Teler' het thema van deze dag. Tijdens het ochtendprogramma gaan diverse sprekers in op duurzaamheid en het belang daarvan voor de teler, de productwaarde van duurzaam verbouwde gerst en het belang van Carbon Footprinting.

Praktijk

Tijdens het middaggedeelte maken de deelnemers kennis met de praktijk door een bezoek aan een demoveld bij Wiersum Plantbreeding. Meer informatie over de locatie, inschrijving, kosten en het programma staat op de website van NIBEM.

Bron: Groen Kennisnet

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.