Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volop activiteiten bij BioHof in Terschuur tijdens Lekker naar de Boer

Ook de biologische kippenboerderij BioHof in Terschuur doet mee aan de open dag biologische landbouw, 'Lekker naar de boer', aanstaande zaterdag. Het bedrijf is zelfs geselecteerd als Hoofdbedrijf. Alle bedrijven die iets met Biohof te maken hebben staan er om informatie te geven.

Een overzicht van de activiteiten: een leuke Kippenquiz en proeverij met heerlijke hapjes van biologisch restaurant Pronckheer uit Cothen. En er wordt een filmpje over roofvogelbestijding van het Lois Bolk instituut getoond. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten: springkussen, ei-slaan, blikgooien kleurplaten en stickers. En verder een zithoek met koffie, thee en biologische appelsap en sinaasappelsap met zelfgebakken cake.



Tevens worden zaterdag 18 juni soepkip, advocaat, biomeerwaardekip-producten en eieren verkocht. En in de buurt zijn mooie wandel en fietsroutes. Volop te beleven dus. Biohof is overigens ook afhaalpunt voor adopteer een kip.

Voor meer informatie: www.biohof.nl en www.lekkernaardeboer.nl/hoofdbedrijven.
Publicatiedatum: