Soil Association raadpleegt certificaathouders over Catering Mark-criteria

De Soil Association is momenteel in overleg over voorgestelde wijzigingen in de Food for Life Catering Mark-criteria. Certificaathouders hebben nu de gelegenheid om hun visie te geven op de 'Silver' en 'Gold'-criteria. Mogelijk gaat dit naar een op punten gebaseerd systeem. Ook kunnen wijzigingen doorgevoerd worden in de 'Bronze'-criteria. Hierin worden waarschijnlijk richtlijnen in opgenomen die de menu's nog ecologisch duurzamer gaan maken.

Men kan tot 22 juni hun visie doorgeven. De bevindingen zullen deze zomer door het 'Catering Mark Standards Committee' behandeld worden. De eerste nieuwe criteria zullen naar verwachting in augustus geïmplementeerd worden. Vanaf januari 2013 moeten de certificaathouders aan de nieuwe criteria voldoen. Al meer dan 85 Britse organisaties serveren inmiddels Catering Mark-menu's, waaronder grote commerciële cateringbedrijven zoals Eden Foodservice, Caterinlink en ISS.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.