Voormalig gevangenen krijgen tweede kans bij Dave's Killer Bread in VS

Dave Dahl van het Amerikaanse bio-bedrijf Dave's Killer Bread, heeft in Albany afstudeerders toegesproken tijdens hun diploma-uitreiking. Dave heeft vijftien jaar achter de tralies doorgebracht, daarna heeft hij zijn leven rigoureus omgegooid.

De biologische broden die Dave nu produceert onder de naam Dave's Killer Bread, worden inmiddels in het hele land geprezen. De studenten hebben de studie aan het 'Linn County Drug Court' voltooid, hij was met zijn drugsverleden dus een ideale spreker.

Het dieptepunt bereikte Dave in de gevangenis. Hij was 37 en had het grootste deel van zijn leven doorgebracht als drugsverslaafde en crimineel. "Ik was een wrak en dacht dat mijn leven voorbij was. Ik besefte dat ik om hulp moest vragen. Een twaalf-stappenprogramma, onderwijs en medicatie hebben me geholpen om uit het diepe dal te klimmen."Nadat hij uit de gevangenis kwam werkte hij twee jaar lang erg hard en heeft hij zijn eigen bedrijf van de grond toe opgebouwd. In zijn bedrijf zijn inmiddels meer dan 200 mensen werkzaam, zestig van hen zijn voormalige misdadigers. "Wij geloven in een tweede kans voor mensen die bereid zijn om te veranderen."

Klik hier om naar Dave's website te gaan.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.