Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Place ontvangt Beter Leven kenmerk

La Place is de eerste restaurantketen die haar klanten een aantal producten mag serveren die het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming dragen.

Het kalfsvlees en de dagverse biologische zuivel van La Place krijgen drie sterren en de eieren twee. Met de toekenning van drie Beter leven kenmerken van de Dierenbescherming heeft La Place de eerste kwalificaties gekregen op het gebied van dierenwelzijn.

"Het ontwikkelen en voeren van biologische, duurzame en diervriendelijkere gerechten en producten staat centraal in de filosofie van La Place. We zijn dan ook zeer verheugd deze eerste officiƫle kwalificaties voor onze inspanningen behaald te hebben", zegt Walter Seib, directeur La Place. "Het aanbieden van diervriendelijkere producten is een continu proces. Waar wij kunnen, spannen we ons als horecabedrijf in om dit proces vooruit te helpen."

Pluim

Directeur Frank Dales van de Dierenbescherming: "La Place laat hiermee als eerste zien dat het mogelijk is om ook in de horeca grootschalig invulling te geven aan de toenemende wens van de consument om diervriendelijker en duurzamer te consumeren. Dat verdient een pluim en onze erkenning met het Beter Leven kenmerk."

Publicatiedatum: