Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook rode pesto-kaas van Hooidammer

Bij Kaasmakerij Henri Willig is nu ook de biologische Hooidammer rode pesto-kaas verkrijgbaar. Na vele positieve reacties op de groene pesto kaas van Hooidammer, werd duidelijk dat er ook behoefte was aan een rode pesto kaas-variant. Kaasmakerij Henri Willig is daarom met de kaasmakers om de tafel gaan zitten, voor de ontwikkeling van deze nieuwe kaassoort.

Na verscheidene smaak– en geurtesten is de kaasmaker ervan overtuigd een waardige aanvulling op de biologische groene pesto kaas te hebben ontwikkeld.



Terwijl bij de groene pesto kaas de smaak gevormd wordt door de traditionele combinatie van knoflook en basilicum , die een licht pittige 'bite' geeft aan de kaas, is er voor de rode pesto kaas gekozen voor de toevoeging van onder andere; paprikasnippers, majoraan en fenegriek.

De combinatie van deze toevoegingen, geeft de bestaande zachte en romige smaak van de kaas een vleugje Italië mee.

Voor meer informatie: www.henriwillig.nl, [email protected], 0513 484360
Publicatiedatum: