Pop-up restaurant Puur-e: Biologisch eten op plek waar het vandaan komt
Het concept houdt in dat de gasten elkaar niet kennen, de locatie van tevoren niet weten en dat er een menu wordt voorgeschoteld dat ze niet zelf hebben uitgekozen. Bij de opening hadden meer dan twintig gasten zich op de geheime locatie verzameld. De aanwezigen waren zeer lovend over het concept, de locatie en de zes creatieve gangen die ze kregen.
De locatie van het eerste etentje - Eco Fields in Wekerom - was een schot in de roos. De aanwezige hadden nog nooit een restaurant met zo'n mooi uitzicht bezocht. Puur-e wil haar gasten een ervaring bezorgen die ze normaal niet iedere dag mee maken en hen duurzaam, biologisch laten eten op de plek waar het vandaan komt. "Nog minder foodmiles kunnen het niet meer worden", aldus Christian Weij, bedenker en chef van Puur-e.
De reacties van de gasten waren erg positief. "De lat is hoog gelegd voor de volgende keer", schreef een gast na afloop. Het tafelen met vreemden werd als zeer aangenaam ervaren. Waar het volgende etentje gaat plaatsvinden is nog geheim.
Klik hier voor meer informatie.
Bron: Edestad