Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Biofotonen openbaren innerlijke kwaliteit'

Zoektocht naar vitale voeding samengevat in één boek

Een boek over de zoektocht naar vitale voeding. Het is een product van de onderzoekers Jurgen Strube en Peter Stolz en de ondernemer Jurgen Gutberlet. Uit het Duits vertaald door Malika Cieremans in opdracht van Bio-Ron.

Het boek 'Op zoek naar vitale voeding' is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding. De vraag 'wat is gezonde voeding' wordt uitgebreid onderzocht. Het bevat een wetenschappelijke onderbouwing over het verschil tussen biologisch en niet biologisch geteelde producten. Het boek is ook voor de "niet" wetenschapper helder en begrijpelijk in zijn uitleg.

Het beschrijft hoe er door middel van subtiele lichtmetingen (biofotonenonderzoek) meer gezegd kan worden over de vitaliteit van het voedsel. Licht bestaat namelijk uit fotonen: kleine, massaloze deeltjes. Deze fotonen zijn een vorm van elektromagnetische straling. Biofotonen zijn fotonen afkomstig van levende organismen, dit is een hele zwakke straling die wordt uitgescheiden door ieder levend organisme en die alleen met zeer gevoelige apparatuur kan worden gemeten.


De omslag van het boek

Uit de resultaten van de metingen blijkt dat er een duidelijk verschil is waar te nemen in het licht van biologisch voedsel ten opzichte van hetzelfde niet-biologische product. Dit verschil staat in nauw verband met de gebruikte teeltmethoden en raskeuze.

De verschillende teeltmethoden en hun directe invloed op de vitaliteit van voedsel worden in het boek helder weergeven. De verschillen tussen gangbare en biologisch geteelde producten worden belicht, evenals bemestingsmethoden in relatie tot kwaliteit, kwantiteit en verhoudingen van belangrijke inhoudsstoffen in de voedingsmiddelen.

Het boek is met natuurlijke inkten gedrukt op ecologisch papier en verpakt in composteerbaar plastic. Het onderzoek wordt met heldere tabellen en uitleg duidelijk weergeven.

Chefkok Jonnie Boer van de Librije in Zwolle, Michelin-sterren restaurant en promotor van biologische voeding, schreef in een helder en pakkend voorwoord het belang van de zoektocht naar vitale voeding om de smaak. Zijn slotzin: 'Hopelijk helpt dit boek en komen we in de toekomst steeds meer smaakvolle, mooie en gezonde producten tegen'.

Voor meer informatie:

www.kybalion-publishing.com, klik hier om het boek te bestellen.
Publicatiedatum: