Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-brood van huismerk Polderhoeve

Duurzame impuls voor versafdelingen van Boni

Boni heeft in stilte een aantal vernieuwingen doorgevoerd op de versafdeling. Rundvlees komt nu van PureGraze koeien, voor vis is Dayseaday (met MSC-certificering) uit Urk aangetrokken en in brood is een biologische variant van het huismerk Polderhoeve toegevoegd.

Het brood is ontwikkeld in samenwerking met huisbakker Bakkerij Fuite. Vis en vlees worden nu door Boni zelf ingekocht bij de betreffende leveranciers en vervolgens gereed gemaakt voor consumptie in Boni Vers Ambacht. Dit verwerkings- en verpakkingsbedrijf is nu bijna een jaar open en verzorgt een groot deel van het vlees- en visassortiment.

Regie

Gerrit van Zalk, manager Boni Vers Ambacht, zegt dat Boni meer regie wil krijgen over het aanbod in de winkels. "We zijn van mening dat we ons kunnen onderscheiden door zelf een compleet vleespakket aan te bieden. De grondstoffen komen bij voorkeur uit de eigen regio, we hebben zelf invloed op de verpakkingsvorm, de foodmiles en de snelheid: vandaag besluiten is morgen uitvoeren."

Bron: Levensmiddelenkrant
Publicatiedatum: