Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe kiemsoorten van De Peuleschil

Biologische kiemerij De Peuleschil heeft weer twee nieuwe kiemsoorten toegevoegd aan haar inmiddels ruime assortiment. Het gaat om Fenegriekkiemen en Linzenkiemen.
 
Fenegriek is bekend door verwerking in bijvoorbeeld kerrie. De smaak van de kiemen heeft er ook wel wat van weg. Het is een krachtige kiem en staat bekend om zijn bloedzuiverende eigenschappen.
 
Linzenkiemen hebben een beetje nootachtige smaak en zijn rijk aan ijzer, calcium en vitamine C.
 


Beide soorten hebben een breed toepassingsgebied. Ze zijn te verwerken in warme gerechten maar ook door salades en in combinatie met ander broodbeleg.
 
Een aantal recepten is te vinden op de vernieuwde site: www.depeuleschil.nl
Publicatiedatum: