Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Roeper van Parel Enterprise opent bio-ijssalon op Texel

Op 7 april opent een geheel biologische ijssalon annex tearoom op Texel. Willem Roeper van Parel Enterprise gaat daar naast biologische ijs ook biologische koffie en thee verkopen. Het concept heet Dolce Bio.
 
Hij gaat in Dolce Bio ook nog andere levensmiddelen verkopen. "Dit zullen vooral veel Waddenproducten zijn. Deze locatie is vrij uniek en deze streekproducten leggen daar nog extra nadruk op."
 

Willem en zijn zoon, zichtbaar genietend van zijn ijsje

Op dit moment serveren diverse restaurants op het eiland en de vaste wal het ijs van Willem 'Parel'. Alle ingrediƫnten die Willem in zijn ijs verwerkt zijn biologisch. "IJs eten is een beleving, maar ijs maken is een belevenis", dit is een uitspraak waar ijsmaker Willem om bekend staat. De basis van het ijs is biologische koeien-, schapen-, geiten- of kamelenmelk.

De koffie en thee die geserveerd zal worden is afkomstig van de Belgische producent Rombouts uit Antwerpen.
 
Voor meer informatie: [email protected]
Publicatiedatum: