Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsrestaurant Zonnehuizen eerste met bio-horecacertificaat

De Zonnepit van Zonnehuizen in Zeist ontvangt op 7 april als eerste bedrijfsrestaurant in Nederland het certificaat bio-horeca Skal uit handen van Hanneke de Boer, inspecteur van Skal. Het Skal-certificaat is een waarborg voor klanten dat met biologische ingrediƫnten gewerkt wordt.

Momenteel heeft zestig procent van de producten in De Zonnepit een biologisch-dynamische herkomst. "We streven ernaar in de toekomst het 100%-certificaat te behalen", aldus Sophia Huijs, regiomanager Facilities en Inkoop.

Op 24 juni 2010 werd voor het eerst contact gelegd met Skal. Ruim zeven maanden later, 9 februari, is de certificering een feit.

Zonnepit

De Zonnepit wordt gerund door vier tot acht leerlingen tussen zestien en twintig jaar met een ontwikkelingsstoornis van de Zonnehuisschool onder begeleiding van een medewerker en een arbeidstrainer van Zonnehuizen. Het restaurant is elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur geopend voor medewerkers van Zonnehuizen en bezoekers.

Voor meer informatie: www.zonnehuizen.nl


Publicatiedatum: