Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Klippstein ontvangt eerste Bioland-certificering voor bedrijfsrestaurant in Baden-Württemberg
Het eerste Bioland-bedrijfsrestaurant in Baden-Württemberg is een feit. Op 25 maart ontving 'der Klippstein Betriebsverpflegungs' uit handen van Christian Eichert en Berthold Weber de officiële biologische catering-certificering. "Dit is een mijlpaal voor alle betrokkenen", zegt landbouwkundig ingenieur Berthold Weber. "Klippstein heeft hiermee als cateringbedrijf een voortrekkersrol in Baden-Württemberg."
Klippstein serveert elke werkdag maaltijden aan ongeveer 400 medewerkers. Het gehalte biologisch in de maaltijden moet nu tenminste twintig procent zijn. Voorkeur wordt gegeven aan producten van bedrijven uit de regio. "Deze lokale leveranciers zijn zeer belangrijk voor ons", aldus de woordvoerder van Klippstein.