Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Eosta introduceert de Meloenkomkommer
Biologische vermarkter Eosta te Waddinxveen brengt na een jarenlang veredelingsproces een nieuwe innovatie op de markt. Het gaat om een komkommer, die van binnen oranje gekleurd is en smaakt als een meloen. Een groot voordeel voor Eosta is dat de 'Cuemelon' alleen biologisch geteeld kan worden. De meloen gedijt niet in substraat en kan niet tegen chemie en kunstmest. Een extra voordeel is bovendien dat de komkommer ongeveer 10 dagen houdbaar is.
Voor aanstaande vrijdag heeft Eosta restaurants en handel uitgenodigd om de 'CueMelon' te proeven. Voor deze gelegenheid heeft Eosta topkoks gevraagd om maaltijden en salades met de MelCue te maken. De MelCue wordt vrijdag van 16:00 - 17:00 uur gepresenteerd in het pand van Eosta aan de Transportweg 7 in Waddinxveen. De entree is gratis.
Geïnteresseerden dienen zich echter voor aanstaande woensdag op te geven via [email protected]