Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chefs met Michelinsterren koken samen

Sterrenkoks koken met biologisch op Green day tijdens Culinaria²

In Brussel is van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei Culinaria², het 'restaurant met de meeste sterren ter wereld'.

Er zijn dan zo'n 16 bekende Belgische chef-koks aanwezig die de smaakpapillen van gastronomieliefhebbers zullen proberen te paaien. De formule is eenvoudig: 1 menu is 4 gerechten, bereid door 4 verschillende chef-koks met in totaal een minimum van 6 Michelin-sterren.

Ook worden er op het festival zo'n tien themaworkshops gegeven en is er een fijnproeversmarkt met ambachtelijke specialiteiten.

Green day

Nieuw dit jaar is de zogeheten green day. Deze dag is gewijd aan het milieu, duurzame ontwikkeling en biologisch. De chef-koks zullen dan ook voornamelijke seizoensproducten verwerken en de workshops zullen gericht zijn op 'groene' activiteiten en ingrediënten.

Bron: Horeca Entree

Publicatiedatum: