Organisatie
Het CiderFestijn 2011 wordt georganiseerd door Ciderwinkel.nl, CiderCider en Pommedor. De laatste twee importeurs halen Franse -voor het merendeel biologisch (AB)- naar Nederland.
De Ciderwinkel haalt als enige importeur in Nederland biologische, ambachtelijk gemaakte cider hierheen. Met name appelcider van het biologische ciderhuis Dunkertons in Herefordshire (al meer dan een decennium organic gecertificeerd door Soil Association) en van Cornish Orchards in Cornwall.
2011 is volgens de organisatoren het jaar van de cider en dat heeft dé aandacht van culinair recensenten gewekt, onder wie Harold Hamersma, Janneke Vreugdenhil en Marjan Ippel (Talkinfood). Vorig jaar schreef Jacques Hermus van het Dagblad van het Noorden al dat hij de biologische Medium Sweet van Dunkertons de lekkerste cider vond die hij kende.
Locatie, entree:
- Datum: zaterdag 26 maart 2011
- Tijd: 15.00 uur - 18.00 uur, met mogelijkheid daarna een tafel te reserveren in het restaurant.
- Locatie: Asterweg 14, 1031HN, Amsterdam-Noord. Voor een routebeschrijving, zie www.chefs-table.nl/route.html
- Telefoon CiderFestijn: 06-33774430 (Ciderwinkel - Raúl)
- Entree: 10 euro (inclusief cider en amuses)
Voor meer informatie:
Raúl Henriquez
Hoofdstraat 130
9968 AH Pieterburen
0633774430
[email protected]
www.ciderwinkel.nl