Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan van Diepen nieuwe franchisemanager De Groene Weg slagerijen

Jan van Diepen is in februari 2011 gestart als Franchisemanager De Groene Weg slagerijen. Vanuit zijn standplaats Groenlo ondersteunt hij de franchisenemers in hun ondernemerschap. Daarnaast faciliteert hij ze bij het succesvol runnen van een biologische slagerij.

Van Diepen heeft ruim 20 jaar ervaring in retail MKB. Hij is zijn loopbaan gestart, na de opleiding levensmiddelentechnologie, als productontwikkelaar vleeswaren bij Stegeman. Daarna heeft Jan onder andere gewerkt bij C1000, Spar, CoopCodis en enkele adviesbureaus gericht op het MKB. Jan heeft in deze functies zowel starters als ervaren franchisers op winkelniveau (food en non-food) begeleid en geadviseerd.

De Groene Weg slagerijen

De Groene Weg beschikt over dertien locaties, verspreid door heel Nederland. Deze slagerijen zien hun omzetten groeien door toenemende belangstelling voor lekker vlees, gezond van oorsprong. Steeds meer consumenten hechten waarde aan een diervriendelijke veehouderij. De markt biedt daarmee ruimte voor nog meer De Groene Weg slagerijen.

Interesse?

Geïnteresseerde ondernemende (supermarkt)slagers die oog hebben voor duurzaam ondernemen en interesse hebben in het verkopen van biologisch vlees en vleeswaren, vlees gezond van oorsprong, kunnen contact opnemen met Jan van Diepen. Hij kan alles vertellen over de mogelijkheden die de franchiseformule in ambachtelijke slagerijen te bieden heeft.

Voor meer informatie kijk op www.dgwbiobusiness.com/franchising of stuur een email naar [email protected].

Publicatiedatum: