Van Diepen heeft ruim 20 jaar ervaring in retail MKB. Hij is zijn loopbaan gestart, na de opleiding levensmiddelentechnologie, als productontwikkelaar vleeswaren bij Stegeman. Daarna heeft Jan onder andere gewerkt bij C1000, Spar, CoopCodis en enkele adviesbureaus gericht op het MKB. Jan heeft in deze functies zowel starters als ervaren franchisers op winkelniveau (food en non-food) begeleid en geadviseerd.
De Groene Weg slagerijen
De Groene Weg beschikt over dertien locaties, verspreid door heel Nederland. Deze slagerijen zien hun omzetten groeien door toenemende belangstelling voor lekker vlees, gezond van oorsprong. Steeds meer consumenten hechten waarde aan een diervriendelijke veehouderij. De markt biedt daarmee ruimte voor nog meer De Groene Weg slagerijen.Interesse?
Geïnteresseerde ondernemende (supermarkt)slagers die oog hebben voor duurzaam ondernemen en interesse hebben in het verkopen van biologisch vlees en vleeswaren, vlees gezond van oorsprong, kunnen contact opnemen met Jan van Diepen. Hij kan alles vertellen over de mogelijkheden die de franchiseformule in ambachtelijke slagerijen te bieden heeft.Voor meer informatie kijk op www.dgwbiobusiness.com/franchising of stuur een email naar [email protected].