
Eat2Be heeft reeds de honderd procent bio-certificering van Skal ontvangen. "Dit kregen we niet zomaar voor elkaar, al scheelt het dat wij alleen met biologische producten werken. Hierdoor hoefde Skal niet veel te rekenen om het aandeel te bepalen, dat moet bij andere horeca-ondernemingen die gecertificeerd willen worden wel gebeuren", licht hij toe.
De samenstelling van het assortiment heeft ongeveer een jaar in beslag genomen. "Het moeilijkst was eigenlijk om geschikte producten te vinden die helemaal naar ons zin waren. Er is echt van alles verkrijgbaar, maar je moet toch keuzes maken." Overigens was niet alles al verkrijgbaar, daarom hebben ze sommige producten zelf laten maken. "We gaan voor een Amerikaans concept, daarom waren we op zoek naar specifieke broodjes en sauzen. Deze hebben we uiteindelijk speciaal laten maken."

Openingsacties
Er zijn diverse openingsacties gepland. Zo vinden er vóór de opening drie speciale smaakavonden plaats, op 9, 10 en 11 maart van 18:00 uur tot 21:00 uur. "Men kan dan het hele menu tegen vijftig procent korting komen proeven." Ook kunnen er tot twee weken na de opening speciale kortingsbonnen ingeleverd worden. Bij de opening zelf verwacht Leon veel prominente Groningers, waaronder waarschijnlijk een wethouder.Uitbreiding vega-assortiment
Het is de mannen al duidelijk geworden dat vooral in het vega-assortiment nog uitbreidingskansen liggen. "Al snel kwamen we erachter hoe dicht vega eigenlijk bij bio ligt, er is erg veel vraag naar. We krijgen nu al verzoeken binnen om het aanbod uit te breiden. Dit gaan we dan ook zeker doen."Voor meer informatie:
Leon Schuitemaker
eat2Be
Oude Boteringestraat 8
9712 GH Groningen
www.eat2be.nl