
Lovechock is verhuisd omdat de sociale werkplaats de machines en mensen heeft die hen verder kunnen helpen.

De reep
De cacaobonen zijn de Arriba Nacional uit Ecuador. "Dit is echt een speciale boon, hij is minder vlak en wat fruitiger van smaak." Laura gaat deze maand voor het eerst op bezoek bij de producent. "Daar kijk ik erg naar uit en ik breng dan meteen een bezoek aan een aantal Braziliaanse cacaoboonboeren." Ze vertelt verder dat ze erover nadenkt om een stichting op te zetten waarmee het aanplanten van speciale bonensoorten ondersteund kan worden."De reep is Raw, dat wil zeggen gemaakt van koudgemalen cacao, waardoor de anti-oxidanten en liefdesstofjes beter bewaard blijven. Deze liefdesstofjes zijn triptofaan, anandamide en fenyethylalamine hebben een positief effect op onze sepotonine huishouding, waardoor je je blij en vrolijk voelt." Laura is op het idee gekomen om zelf te gaan produceren toen ze al een tijdje met rawfood bezig was, dat vond ze erg inspirerend. "Ik ervoer rauwe chocolade smoothies en bemerkte een oppeppend effect. Ik miste echter de bite en besloot toen zelf chocolade te gaan maken."

Laura met 'haar' chocolade
Groei populariteit
"Ik ben erg blij met de leuke reacties, mensen reageren vaak erg enthousiast op de reep. Toen ik begon had ik er wel een goed gevoel over, maar dat het zo zou uitpakken had ik niet verwacht. Het blijft groeien, mijn droom is echt uitgekomen. Ik werk ook met een heel leuk team." Zelfs Maxima heeft een zwak voor de reep, Laura heeft haar ontmoet toen zij het microkrediet overhandigd kreeg van Credits."Ze vond het zo leuk dat ze Lovechock ook voor haar verjaardag heeft gekregen."
Voor meer informatie:
Laura de Nooijer
Lovechock
[email protected]
www.lovechock.nl