Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fris fruitige Pacari chocolades: een uitgekiend Valentijnscadeau

Chocolade is als wijn. De smaak wordt bepaald door de cacaosoort, de productieregio en de expertise van de cacaoboeren en chocolademakers. De meeste chocolade die wij eten zijn gemaakt van West-Afrikaanse cacao, op smaak gebracht met toevoegingen. Prima: met een huiswijn is ook niet veel mis. Maar er is zoveel beters te halen!

"El Sauco selecteert de beste chocolades uit de beste regio's, meestal gemaakt door kleine producenten. Puur en diep van smaak, en met een mooie smaakontwikkeling", aldus Erik Sauër.



Voor Valentijn raadt El Sauco de verfijnde chocolades van Pacari aan. Gemaakt in land van herkomst van de authentieke Ecuadoriaanse Arriba Nacional bonen. Pacari is opgezet door twee jonge Ecuadoriaanse ondernemers. Zij hebben een prachtig assortiment ontwikkeld:

  • Fris fruitige 'terroir chocolades': bonen uit drie verschillende regio's die apart verwerkt worden
  • 'Rauwe' chocolades, gemaakt van ongeroosterde cacaobonen.
  • Verrassende chocolades met citroengras, bosbes uit de Andes, gerookte chilipeper en zout & nibs.
  • Chocoladepareltjes met echt guave, banaan en Kaapse bes
  • Krokante cacaobonen met een dun laagje chocolade
 
Voor meer informatie: [email protected]
 
Publicatiedatum: