Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Duitsland: koks rekenen op plaatselijk biologisch voedsel
Steeds meer Duitse chefkoks gaan volledig voor biologische voeding. Voor hen is kwaliteit belangrijker dan de prijs. "We kopen onze eieren in bij een biologische boerderij en het vlees komt van twee boerderijen in Schleswig-Holstein en uit de Verenigde staten. Toch probeer ik zoveel mogelijk de focus te leggen op de regionale producten", vertelt kok Christian Rach van het Tafelhaus.
Sarah Wiener van het Berlijnse Hanburger Bahnhof geeft de voorkeur aan producten uit de biologische supermarkt in Ottensen. "Ook vind ik het belangrijk om alle onderdelen van een dier te gebruiken."
Michael Wollenberg van Wattkorn: "Ik koop enkel biologische voeding en vertrouw volledig op de biologische certificering. Bij eieren is de stempel echt een erkenning."