Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goed voor mens, dier én milieu

Maak kennis met 'Natuurlijk Werken' van Pure Graze

De beweidingstechnieken van Pure Graze zorgen voor een flinke kostprijsverlaging en een gezond bedrijfsmanagement voor elke agrarische onderneming. Pure Grazers die het concept 'Natuurlijk Werken' toepassen, produceren vlees en melk door middel van maximale beweiding het hele jaar door.

Met behulp van intensief grazen in een saladebuffet van grassen, klavers en kruiden komen de eindproducten van Pure Graze op een duurzame én diervriendelijke manier tot stand.



Al een aantal jaren is er Pure Graze rundvlees op de markt. Dit vlees is van een uitzonderlijke goede kwaliteit en heeft een bijzondere lekkere smaak. Doordat de dieren geen bijproducten krijgen zoals krachtvoer, granen en snijmais, komt de pure smaak tot stand.

Pure Graze vlees is antibiotica vrij. Op dit moment is Pure Graze verkrijgbaar via de webshop op www.puregraze.com en vanaf februari 2011 bij supermarktketen de Boni.

BioVak

Melk- en vleesveehouders die willen omschakelen naar 'Natuurlijk Werken' van Pure Graze kunnen gebruik maken van de advisering van Pure Graze. Bent u geïnteresseerd maar twijfelt u nog, dan kunt u ons ontmoeten op de Biovak 19 en 20 januari. Wij staan op het Gezondheidsplein.

Publicatiedatum: