Sanex Zero% wint EU Ecolabel communication award 2010

In oktober werd Sanex Zero% in de categorie ‘producenten/kleinhandel’ beloond met de EU ecolabel communication award 2010. De prijs werd uitgereikt aan bedrijven die zich bijzonder hebben ingespannen om het Europees Ecolabel voor milieuvriendelijke producten en diensten bij het publiek bekend te maken. Dertien organisaties uit elf landen stuurden hun campagne in voor deze Award.Sanex won haar prijs voor de effectieve reclamecampagne van Sanex Zero% douchegel, waarin Europees Ecolabel een belangrijk onderdeel is in de communicatie over het product. Een jury van milieu- en communicatiedeskundigen en vertegenwoordigers van de Europese Commissie toetste de Sanex-campagne
aan verschillende criteria, zoals kwaliteit, creativiteit, relevantie van de activiteiten en effi ciënt gebruik van het Europees Ecolabel logo. De campagne van Sanex Zero% bestond uit de inzet van televisiespots, ondersteund door print, websiteplatforms en winkelmateriaal en werd gevoerd in Nederland, Spanje, Denemarken, Frankrijk en België.

Bron: Nieuwsbrief Stichting Milieukeur

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.