Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten Warmonderhof spelen ook dit jaar weer het Kerstspel

De studenten van Warmonderhof zijn er dit jaar weer in geslaagd om de geboorte van Jezus in het zogenoemde Kerstspel fraai uit te beelden. Het is een belangrijk spel in de jaarlijkse serie spelen op Warmonderhof die kenmerkende momenten in het jaar betekenis geeft zoals ook Driekoningen en Pasen. Serieuze momenten die in de spelen met humor gebracht worden.

Voor en na het Kerstspel werden de bezoekers ontvangen in de traditionele herberg en getrakteerd op glühwein en zuurkool met worst. Het was als vanouds druk met belangstellenden uit de polder, families van de studenten, oud-studenten, klanten van de Hofwinkel en relaties van de Warmonderhofbedrijven.



Nu zijn de studenten even met vakantie behalve de gelukkigen die deze weken de koeien melken en verzorgen en de zaken lopende houden. Donderdag 27 januari volgt het Driekoningenspel, er zijn dan twee voorstellingen om 19.00 en 21.00 uur in de Warmonderhofzaal Wisentweg 12 in Dronten. Belangstellenden zijn welkom. Zie ook de website www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: