'Aandacht voor wat er verder in de wereld gebeurt'

Bio-restaurant De Eetstee neemt deel aan 3FM Serious Request-actie

Biologisch vegetarisch restaurant De Eetstee doet ook dit jaar weer mee aan de landelijke 3FM Serious Request-actie die van 18 t/m 24 december plaatsvindt.

De opbrengst van deze actie gaat dit jaar naar de stille slachtoffers van HIV en AIDS. De Eetstee doet dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer mee. "We willen méér willen zijn dan een biologisch vegetarisch restaurant. Meer, door aandacht te hebben voor wat er verder in de wereld gebeurt. Natuurlijk sluit onze biologische en vegetarisch werkwijze daar al perfect op aan, maar daarnaast doen we graag nog iets extra’s", aldus Jeroen Bakker.

"De afgelopen twee jaar hebben we lekkere verse sap verkocht en ging de opbrengst volledig naar de 3FM Serious Request actie. Mensen betaalden 3,25 euro, de standaardprijs, maar meer mocht natuurlijk ook. Dit jaar willen we extra veel aandacht aan de actie besteden. Op zaterdag 18 december start de actie van 3FM Serious Request. Op dat moment begint ook onze actie. Deze eindigt in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 december, wanneer we - nadat de Eetstee gesloten is - het ingezamelde bedrag naar Eindhoven zullen brengen waar dit jaar het glazen huis staat."

De actie is inmiddels aangemeld bij 3FM. Meer informatie: seriousrequest.3fm.nl en www.eetstee.nl

Bron: De Stad Amersfoort

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.