Biologisch cateringmodel van Indiase afstudeerder gaat nationaal

Na een succesvol experiment met een biologisch cateringsmodel 'Joos' van Shiddharth Jaiswal, werkt hij nu aan een model dat landelijk toegepast kan worden. Shiddharth is afstudeerder aan de IIM-A (Indian Institute of Management - Ahmadabad). Hij probeert op dit moment draagvlak te creƫren voor het model, daarbij krijgt hij hulp van de nationale voedingsketen Spic Macay.

"De bedoeling van het concept Joos is om gezonde voeding te introduceren bij studenten op campussen. Spic Macay deelde deze gedachten en daarom werken we nu samen aan een landelijk initiatief", aldus de student.

"We waren erg onder de indruk van het concept, daarom besloten we dit te steunen. Samen willen we gezond en biologisch voedsel door het hele land heen introduceren. Wij hebben al holistische voedselcentra in de Delhi University en bij IIT Delhi."

Er komen mogelijk al volgend jaar verkooppunten in ongeveer tien campussen op verschillende plaatsen van het land.


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven