Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pavillon France grootste buitenlandse paviljoen

Aantal Franse exposanten verdubbelt bijna op BioFach 2011

Er staan in van 16 tot en met 19 februari 2011 op de BioFach in Neurenberg honderd Franse exposanten op het 'Pavillon France'. Zij presenteren daar de nieuwste bio-trends met tal van proeverijen en culinaire shows. Het Franse paviljoen is hiermee het grootste buitenlandse paviljoen op 's werelds grootste vakbeurs voor bio-producten.

Volgens de exposanten worden de Franse bio-producten gekenmerkt door een combinatie van traditie en diversiteit. Duidelijk is dat de Duitse markt ook voor Franse fabrikanten een groot potentieel vertegenwoordigt. Dit blijkt in ieder geval aan het aantal exposanten, dit zullen er 40 procent meer zijn dan vorig jaar.

"We zijn blij met de dynamische ontwikkeling van het aantal exposanten op het Franse paviljoen", reageert Sylvain Rouchy, directeur van Sopexa Duitsland. Op het Pavillon France zullen ook gezonde bio-producten voor de kleintjes tentoongesteld worden, bijvoorbeeld Nounours chocolat (Patidélis), dit is een snoepje gemaakt van marshmallows bedekt met chocolade in de vorm van een teddybeer.