"Favoriet van Koningin Elizabeth"

El Sauco heeft bio-truffels in bijzondere smaken

Tholen - Bij El Sauco, de groothandel van Erik Sauër in Wageningen, zijn diverse bio-delicatessen verkrijgbaar. Waaronder ook biologische truffels uit Engeland. "Deze truffels van Booja Booja zijn zeer goed van smaak en in allerlei bijzondere varianten te verkrijgen." In Engeland zijn de truffels volgens Erik al een succesnummer, ook vanuit Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland is interesse.

"Het zijn mooie, pure smaken, met een hoog cacaogehalte. Bijzonder is ook dat er geen melkproducten in worden gebruikt. Andere truffels bevatten wel eens soort slagroom, waardoor je een vol gevoel krijgt. Bij deze truffels krijg je dit volle gevoel door de intense smaak. Het is overigens ook de favoriete chocolade van Koningin Elizabeth!"Bijzondere doosjes

De truffels zitten in bijzondere doosjes verpakt. "Men denkt vaak eerder aan kaasjes dan aan truffels wanneer ze de ronde doosjes zien. De truffels met champagnesmaak zitten in een vierkante, wat luxere doos." Erik kan ook proefsamples aan winkels leveren, zodat de klanten de truffels zelf kunnen proeven. "En het bestellen van verse truffels is ook altijd mogelijk."

Voor de echte 'dare devils' zijn er de rauwe truffels, dit is gemaakt van ongeroosterde cacaobonen en past in het Raw Food-segment.

De Booja Booja-truffels zijn verkrijgbaar in de smaken: Ginger Wine, Hazelnut Crunch, Espresso, Cognac Flambed Banana, Champagne.

Voor meer informatie:

Erik Sauër
El Sauco
sales@elsauco.biz
www.elsauco.biz

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven