GREEN.2: restaurant De Kas beste bio-restaurant van Nederland

Restaurant De Kas in Amsterdam is door GREEN.2 magazine verkozen tot beste bio-restaurant van Nederland. "Zo hoort biologisch eten te zijn: gezond, eerlijk en lekker!", zegt de GREEN.2 jury over het bijzondere restaurant.

De redactie van de groene glossy testte twaalf bewuste restaurants door het hele land op prijs, kwaliteit, service, ambiance en natuurlijk de biologische menukaart. De Kas, gelegen in het Amsterdamse park Frankendael in een oude kwekerij, scoorde het hoogst op alle criteria en sleepte vijf sterren in de wacht. Na De Kas scoorden ook de volgende restaurants erg goed: Karakter in Rotterdam, Watertanden in Den Haag en As in Amsterdam. Zij kregen allen vier sterren toebedeeld.

De bio-restauranttest maakt deel uit van de culinaire special in de nieuwste editie van GREEN.2. In deze special, die maar liefst 36 pagina's telt, stelde het blad een lijst met álle leuke boerenmarkten van Nederland samen. Ook geeft de glossy een kijkje in de keuken van restaurant Melkelbach en een introductie in de wondere wereld van het koken met insecten.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven