Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Denmark werkt aan exportuitbreiding naar Duitsland

Deense producenten van bio-producten zijn samen met de Deense bio-bedrijvenvereniging 'Organic Denmark' een groots export-initatief gestart. Het is gericht op de Duitse markt.

Gerechten uit Scandinavië zijn volgens Organic Denmark de nieuwe culinaire trend in Europa. Onlangs namen diverse Deense bio-producenten al deel aan het Chef-Sache-Symposium voor koks in Köln. Dit werd bijgewoond door 1000 koks en 250 Duitse en internationale journalisten.

Daarnaast namen eind november 14 Deense biologische exportbedrijven deel aan een exportevenement bij de Deense ambassade in Berlijn. En volgend jaar februari, komen de Scandinavische landen samen op de BioFach.

De export van Deense biologische producten groeit gestaag. De export is met 250 procent toegenomen sinds Organic Denmark in 2007 voor het eerst met een aantal Deense bedrijven op de BioFach stond.