Op BioVak 2011 zullen circa 350 standhouders uit alle geledingen van de biologische keten zich presenteren. In de voorgaande edities werd vooral de nadruk gelegd op de productie. Afgelopen jaar verbreedde de beurs het aanbod en kwam ook het eindproduct zelf meer in beeld. De komende editie van de beurs kunnen horeca en detailhandel dus kennismaken met een divers productaanbod. De producten zijn niet uitsluitend afkomstig uit Nederland. De organisatie is verheugd, dat ook een vijfentwintigtal Franse, Poolse, Belgische, Algerijnse biologische producenten en handelaren zich als deelnemer heeft gemeld.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
BioVak 2011: ook voor detailhandel en horeca
Over enkele weken staat productie van en handel in biologische agrarische producten centraal tijdens de vierde editie van vakbeurs BioVak. Op 19 en 20 januari aanstaande kunnen ook belangstellenden uit de horeca- en detailhandelssector meer te weten komen over deze in opmars zijnde productgroep. In het IJsselcomplex in Zwolle staan producenten en groothandelaren klaar om voorlichting te geven over hun biologische producten.
Op BioVak 2011 zullen circa 350 standhouders uit alle geledingen van de biologische keten zich presenteren. In de voorgaande edities werd vooral de nadruk gelegd op de productie. Afgelopen jaar verbreedde de beurs het aanbod en kwam ook het eindproduct zelf meer in beeld. De komende editie van de beurs kunnen horeca en detailhandel dus kennismaken met een divers productaanbod. De producten zijn niet uitsluitend afkomstig uit Nederland. De organisatie is verheugd, dat ook een vijfentwintigtal Franse, Poolse, Belgische, Algerijnse biologische producenten en handelaren zich als deelnemer heeft gemeld.
Op BioVak 2011 zullen circa 350 standhouders uit alle geledingen van de biologische keten zich presenteren. In de voorgaande edities werd vooral de nadruk gelegd op de productie. Afgelopen jaar verbreedde de beurs het aanbod en kwam ook het eindproduct zelf meer in beeld. De komende editie van de beurs kunnen horeca en detailhandel dus kennismaken met een divers productaanbod. De producten zijn niet uitsluitend afkomstig uit Nederland. De organisatie is verheugd, dat ook een vijfentwintigtal Franse, Poolse, Belgische, Algerijnse biologische producenten en handelaren zich als deelnemer heeft gemeld.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek