BioVak 2011: ook voor detailhandel en horeca

Over enkele weken staat productie van en handel in biologische agrarische producten centraal tijdens de vierde editie van vakbeurs BioVak. Op 19 en 20 januari aanstaande kunnen ook belangstellenden uit de horeca- en detailhandelssector meer te weten komen over deze in opmars zijnde productgroep. In het IJsselcomplex in Zwolle staan producenten en groothandelaren klaar om voorlichting te geven over hun biologische producten.

Op BioVak 2011 zullen circa 350 standhouders uit alle geledingen van de biologische keten zich presenteren. In de voorgaande edities werd vooral de nadruk gelegd op de productie. Afgelopen jaar verbreedde de beurs het aanbod en kwam ook het eindproduct zelf meer in beeld. De komende editie van de beurs kunnen horeca en detailhandel dus kennismaken met een divers productaanbod. De producten zijn niet uitsluitend afkomstig uit Nederland. De organisatie is verheugd, dat ook een vijfentwintigtal Franse, Poolse, Belgische, Algerijnse biologische producenten en handelaren zich als deelnemer heeft gemeld.

Veelzijdig

Voor een deel van het aanbod Nederlandse producten zal er een speciaal 'streekproductenplein' ingericht worden. De BD vereniging, biologisch dynamisch, samen met Stichting Demeter zijn aanwezig met een stand van 400 vierkante meter. Bezoekers kunnen hier naar hartelust proeven en kennismaken van een breed scala biologische producten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.