Organisator IDH wil snel oplossingen genereren

Internationaal Supply Management Congres 2&3 december in Amsterdam

De enorme schaal en snelheid waarop verduurzaming plaatsvindt stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Hoe trainen we in korte tijd honderdduizenden boeren in duurzame landbouwtechnieken? Hoe zetten we miljoenen tonnen verantwoorde katoen of soja in de markt? Kan certificering niet efficiënter? Welke financieringsmodellen zijn er? Spelen supermarkten een rol?

Het international supply management congres op 2 en 3 december in de RAI in Amsterdam brengt duurzaamheidspecialisten, CEO's en inkoopdirecteuren van koplopende multinationals, financiële instellingen, overheden (Noord en Zuid) en NGO's bij elkaar om best practices te delen en antwoorden te formuleren op bovenstaande uitdagingen.De tijd dringt. De wereldbevolking groeit en daarmee de vraag naar grondstoffen. Om aan de toekomstige vraag te blijven voldoen zonder de aarde uit te wonen moet (landbouw)productie van grondstoffen efficiënter en milieuvriendelijker.

Overheden, NGO's en bedrijven werken daarom nauw samen om dat snel te realiseren. Bedrijven willen hun toekomstige grondstoffentoevoer veiligstellen en hun concurrentiepositie verstevigen.

Overheden en NGO's hopen bij te dragen aan het mens- en milieuvriendelijker produceren van grondstoffen om daarmee Millenniumdoelen te realiseren.

Het Congres op 2 en 3 december in de RAI in Amsterdam brengt publiekprivate partijen bij elkaar om oplossingen te genereren voor de uitdagingen die een snelle opschaling van duurzame productie (nog) in de weg staan.

Schrijf nu in voor het congres op 2 en 3 december. De eerste 25 inschrijvers zijn gratis.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.