Aanwezig op BioVak

Provincie Overijssel: Natuurbeheer, een kans voor vernieuwing

De provincie Overijssel wil het unieke Overijsselse landschap behouden en ontwikkelen voor de toekomst. Natuur én landbouw zijn belangrijke onderdelen van het landschap.

De provincie ziet natuur en landbouw dan ook niet als tegenstellingen, maar als partners die samen het landschap vormgeven. In dit partnerschap kan landbouw wat betekenen voor natuur, maar kan ook natuur bijdragen aan landbouw.

De provincie werkt bijvoorbeeld met de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving en Groen-Blauwe Diensten aan de verster­king van de relatie landbouw en natuur.

Inspiratie nodig?

De provincie Overijssel brengt tijdens BioVak 2011, woensdag 19 januari en donderdag 20 januari 2011 in het IJsselhallencomplex Zwolle, de kansen vanuit de relatie landbouw/natuur onder de aandacht bij agrarische ondernemers en natuurbeheerders die op zoek zijn naar vernieuwing. De provincie Overijssel organiseert tijdens de BioVak vier praktische workshops en een aansprekend mini­-symposium rond diverse kansen voor het integreren van natuur in de agrarische bedrijfsvoering.
 
Voor meer informatie: ICEM, Mike de Looze 0180 314 662 www.biovak.nl, mikedelooze@biovak.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.