Automaten voor 98,5% recyclebaar

Nieuwste vendingconcept Kruidenier gevuld met bio-assortiment

Grossier Kruidenier Foodservices lanceert een nieuw vendingconcept, Vending4Life. De recyclebare vendingautomaten zijn ook voor de institutionele markt bestemd. Het Vending4Life concept is tijdens de Kruidenier Foodservicebeurs op 10 en 11 november gepresenteerd. De eerste vendingautomaten zijn tijdens de twee beursdagen al verkocht.

Bij het ontwikkelen van de vendingautomaten is 'verder gekeken dan vandaag', aldus projectmanager Willy Huls. Er is bewust op zoek gegaan naar een leverancier die duurzame machines levert. Deze hebben ze gevonden in Sielaff, leverancier van vendingautomaten die voor 98,5 procent recyclebaar zijn.

Na het duurzaam maken van de verlichting met ledlampen is er gekeken naar de inhoud van de automaten. Er is gekozen voor een biologisch en duurzaam assortiment. Zo kan de automaat gevuld worden met vers belegde broodjes, vruchtensappen en biologische stroopwafels.

Bron: Food-Hospitality
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.