Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elektronische brochure te downloaden

Inspiratieboek Duurzaam Werken uitgebracht

Or'en en kaderleden van vijftien bedrijven en organisaties hebben gezamenlijk en met steun van de FNV Vakcentrale, FNV Bondgenoten en Abvakabo FNV gewerkt aan het project Duurzaam Werken. Het project heeft het Inspiratieboek Duurzaam Werken opgeleverd, dat gisterenmiddag in Utrecht werd uitgereikt aan FNV Bondgenotenvoorzitter Henk van der Kolk.



In dit pilotproject hebben werknemers kleine en grote veranderingen in gang gezet en soms ondanks de nodige tegenwind successen geboekt. Veel bedrijven en organisaties besparen inmiddels op energie of op papierverbruik.

Inspiratieboek Duurzaam Werken

Iedere werknemer kan nu profiteren van het project. In het Inspiratieboek Duurzaam Werken zijn de ervaringen van de deelnemers aan het project gebundeld, met alle ups en downs die erbij horen, en het geeft OR- en kaderleden praktische informatie en hulp om zelf hun werkplek te verduurzamen.

Uiteraard is ook het Inspiratieboek Duurzaam Werken een duurzame tool. Het is een elektronische brochure, zodat er bespaard wordt op papier. Het Inspiratieboek kan op het beeldscherm bekeken worden en heeft handige bladerfuncties en links. En voor wie het echt niet laten kan: (deels) printen kan ook.

Klik hier om het boek te downloaden.


Publicatiedatum: