Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse scouts bezoeken bio-bedrijven voor badge

Een tv-presentator van Hampshire TV, Chris Packman is erg blij met een nieuw initiatief van de 'Organic Milk Cooperative' om kinderen in Southampton aan te moedigen om meer over bio-landbouw te leren. Dit loopt samen met een initiatief van 'Cub Scouts Global Conservation Badge', ten minste 28.000 scouts worden aangespoord om deze nieuwe badge te verdienen. Zij kunnen dit doen door een reeks activiteiten in de buitenlucht uit te voeren.

"Veel kinderen hebben nog nooit een dergelijk bedrijf bezocht en hebben geen idee waar de melk op hun ontbijttafel vandaan komt. Daarom is dit initiatief van de scouting een fantastisch initiatief. Kinderen leren zo meer over de voordelen die biologische bedrijven voor de natuur opleveren", aldus Chris.

OMSCo Cub Scouts Global Conservation badge

OMSC0, de organisatie die bio-melkveehouders in het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigt, heeft onderzoek gedaan onder kinderen ter ondersteuning van haar campagne om consumenten voor te lichten over de voordelen van de omschakeling naar bio-melk. Uit dit onderzoek bleek dat de kennis over de natuur onder de geinterviewde kinderen enorm laag is. Richard Hampton: "Met deze campagne kunnen kinderen genieten van het buitenleven en tegelijkertijd meer leren over de planten en dieren op bio-boerderijen.