Tweede vestiging Le Pain Quotidien in Amsterdam geopend

Le Pain Quotidien heeft een tweede Nederlandse vestiging geopend. Eind vorig jaar opende de eerste vestiging in Amsterdam aan het Cornelis Troostplein in de Amsterdamse Pijp. De tweede vestiging zit ook in de hoofdstad, maar dan in Amsterdam Oud-Zuid aan de Johannes Verhulststraat.

Licentiehouders Arne Altmann en Hubert Nieuwendijk menen dat Le Pain Quotidien anders is dan andere broodconcepten, vanwege het biologische karakter. Het authentieke dagelijks brood is volgens hen niet te vergelijken met de producten die doorgaans in de supermarkten liggen. Volgens Altmann en Nieuwendijk onderscheidt. Het brood wordt handgemaakt en in België op steenovens gebakken. Zo krijgt het brood wereldwijd gegarandeerd dezelfde kwaliteit.

Le Pain Quotidien is niet alleen een broodwinkel, het is ook een horecagelegenheid. Mensen kunnen er ontbijten en lunchen. Naast brood worden er ook taarten verkocht, patisserie, chocoladepasta's, jam, cruesli, thee, koffie, olijfolie en nog veel meer. Het plan is om in Nederland nog meer vestigingen te openen, want de licentie geldt voor heel Nederland.

Bron: RetailActueel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.