Heisa rondom bio-boer in 'Bauer sucht Frau'

De opzet van het Duitse RTL-programma 'Bauer sucht Frau' (de Duitse variant van Boer zoekt vrouw) lijkt simpel: een eenzame boer wil een eenzame vrouw ontmoeten. Toch blijkt dit in werkelijkheid ingewikkelder. In Duitsland is een complete soap ontstaan rondom bio-boer Johannes.

De veertigjarige biologische boer Johannes koos vorig jaar voor de 28-jarige Anja. Dit werd door miljoenen kijkers gevolgd. RTL wordt nu echter met een groot probleem geconfronteerd, nu blijkt dat Anja al zwanger was van een ander toen zij Johannes ontmoette. Ook Johannes is niet helemaal eerlijk geweest. Hij had namelijk kort voor de opnames een affaire met gevolgen: hij wordt in maart vader.



En alsof dat niet genoeg is, is er ook nog een derde vrouw in het leven van de boer: zijn ex-vrouw. Toch is het paar volgens 'BamS' ondanks alles nog bij elkaar.



Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.