Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-snacksalon 't Wethoudertje beste Amsterdamse frietzaak

Biologische friet in rijstolie, schone zaak en vriendelijk personeel. Dat zijn de redenen waarom snacksalon 't Wethoudertje de beste frietzaak van Amsterdam is. De cafetaria aan de Wethouder Frankeweg is dit jaar binnengekomen op nummer 30 van de cafetaria top 100. De jury van het vakblad 'Snackkoerier' gunde de zaak, als enige Amsterdamse snackbar, een plek in de ranglijst.



Eigenaar Rene Alberts serveert het liefst biologische snacks. De friet, hamburgers en saté worden gemaakt in de eigen keuken, net als de mayonaise. Door de populariteit ontstaat er soms een kleine wachtrij. Dat maakt niets uit voor de Amsterdammers die vanuit de hele stad naar Oost komen. Vanwege de Bourgondische inslag van de eigenaar wordt er in 't Wethoudertje zelfs wijn geserveerd. Alberts noemt zijn zaak dan ook liever een snacksalon, dat klinkt iets beter dan een standaard snackbar.

Bron: WebRegio


Publicatiedatum: