De Cruydthof nieuw afhaalpunt

Van Haver tot Gort beperkt 'foodmiles'

De Haverpunten van Van Haver tot Gort, de voordelige webwinkel voor biologische producten, worden steeds populairder. Ook in Tricht is nu een ophaalpunt voor deze webwinkel. Dit kan bij De Cruydthof, hier worden vergeten groenten en kruiden geteeld.

Van Haver tot Gort is een bijzondere webwinkel: men kan er terecht voor een breed assortiment aan biologische, houdbare producten (zo'n 4.000 producten). Eén keer per maand haalt men de bestelling op bij een ophaalpunt in de buurt. De Cruydthof in Tricht is het nieuwe, dichtstbijzijnde Haverpunt voor klanten in Geldermalsen, Meteren, Beesd en Buren.

Dat men maar één keer per maand de producten op te hoeft te halen bespaart tijd en misschien benzinekosten. Ook maken de boodschappen minder 'food miles'. Zo maken deelnemers hun ecologische voetafdruk niet onnodig groot en dragen ze actief bij aan een gezonde wereld.

Op de website www.vanhavertotgort.nl is te lezen hoe alles werkt, hoe men kan bestellen en betalen, en wanneer men de bestelling kan ophalen.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.