Einde aan BioPunt-actie met blauwe zegels

Nieuw spaarsysteem door samenwerking BioPunt en Groenpas

Stichting BioMerk en Stichting PBS hebben besloten om de handen ineen te slaan en werken samen aan een elektronisch duurzaam spaarsysteem, dat in 2011 gratis beschikbaar komt voor alle klanten van de natuurvoedingswinkels.

Met de nieuwe gratis spaarkaart kan de BioPunt-spaarder van het eerste uur veel meer worden geboden: meer actieproducten, meer BioPunten, meer spaarartikelen, meer merken en meer winkels, die samen actief het nieuwe, duurzame spaarsysteem gaan promoten. Na meerdere verlengingen komt daarmee ook het einde in zicht van de BioPunt-actie met de bekende blauwe plakzegels. Maar hoe gaat het nu verder dan?

Met meer merken, meer actieproducten, meer winkels en meer spaarartikelen gaan we het duurzame sparen van BioPunten nog makkelijker en leuker maken. De blauwe plakzegels gaan langzamerhand verdwijnen. Dankzij het nieuwe spaarsysteem kun je straks gewoon aan de kassa je BioPunten automatisch laten bijschrijven op je Groenpas BioPunt spaaraccount. Het goede nieuws is bovendien, dat je saldo van je gespaarde BioPunten van de blauwe plakzegels gewoon mee verhuist. Let op onze nieuwsbrief van december, want vanaf nu zullen we regelmatig met extra nieuws komen rondom het nieuwe spaarsysteem.

Bron: Biofood Online


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven