Espressobar én winkel

De Koffiezaak in Zaandam gaat voor bio

In mei 2010 opende ondernemer Martin Bergsma een eigentijdse espressobar en biologische koffie/thee winkel in het centrum van Zaandam. Hier promoot hij vol overgave de Italiaanse koffiebereiding met een duurzame, biologische inslag.

Martins passie voor (biologische) koffie is zo'n zeven jaar geleden aangewakkerd toen hij in contact kwam met de Italiaanse Manetti, eigenaar en leverancier van biologische espressobonen. Na een jarenlange samenwerking in verschillende horecabedrijven was de tijd rijp om Manetti niet alleen als exclusieve espressokoffie te schenken, maar ook in de winkel van De Koffiezaak te verkopen.

Proeflokaal

De Koffiezaak gebruikt Manetti caffè biologica Italiano op de molen. Daarnaast zijn de espressobonen van Manetti, Red Beans en Bocca Coffee te koop voor de consument. Bonen worden op aanvraag vers gemalen. Als klanten of gasten de koffie eerst willen proeven, dan kan dat natuurlijk, want De Koffiezaak is tevens proeflokaal. Alle hier verkrijgbare koffie bestaat voor honderd procent uit handgeplukte, biologisch geteelde Arabica-bonen. Niet alleen waanzinnig goede koffie maken, maar ook het Fairtrade-verhaal eigentijds vertellen is de missie. Martin organiseert overigens op regelmatige basis workshops en trainingen in de avonduren.

Voor meer informatie:
De Koffiezaak

Hermitage 11
1506 TX Zaandam
Tel. 075-2204111
www.dekoffiezaak.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven