Eko Twente opent bio-winkel

Op donderdag 25 november openen Nico en Astrid Bebseler hun biologische winkel 'BIOmarkt Eko Twente' aan de Goorsestraat 22, tussen Haaksbergen en Goor. De winkel zal open zijn op donderdag en vrijdag van 9.00 – 18.00 uur. Bestellen kan ook via www.ekotwente.nl.

Naast verse groenten, fruit en vlees van de biologische slager, bieden zij ook kruidenierswaren, brood, zuivel en glutenvrije producten aan. Nieuw is de mogelijkheid om een biologisch relatiegeschenk of kerstpakket door hen samen te laten stellen. "Via de website van Eko Twente wisten wij al jaren vele mensen te overtuigen hoe verantwoord, heerlijk en gezond biologische producten zijn. Al die ándere mensen ontmoeten we graag in onze nieuwe winkel in Hengevelde. En eerlijk is eerlijk, daar kunt u zelf zien, voelen, ruiken en proeven."

Nico en Astrid Bebseler zien de biologisch winkel in Hengevelde vooral als aanvulling op de webshop waarover zij al meer dan 6 jaar beschikken. "Ik verwacht dan ook dat veel van de klanten die éénmaal in de BIOmarkt slagen, later ook via onze website gaan bestellen. Want dan hebben ze immers zelf ervaren hoe vers de producten zijn en vooral, hoe lekker alles smaakt. Alleen biologisch en vers van het land, zo in de winkel en bij de mensen thuis, dat is wat wij willen."

Kijk voor meer informatie op www.ekotwente.nl

Bron: Deepsnieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven